Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Esenler'de 2 aylık kocası tarafından katledildi

        Müslim SARIYAR-Mustafa ŞEKEROĞLU /İSTANBUL

        IstanbulEsenler'de önceki gece yaşanan olayda Zehra Aydın, iki aylık eşi tarafından boğularak öldürüldü. Katil zanlısı koca Sedat A., ceset kokmasın diye cesedin yanına naftalin döktü ve "Namusum için öldürdüm, en kısa zamanda teslim olacağım" diye not bıraktı. Cinayet, yakınlarının eve gitmesi üzerine ortaya çıktı. Genç kadının cesedi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede, genç kadının feci şekilde dövüldüğü öğrenildi. Aydın'ın, dövülerek mi yoksa boğularak mı öldürüldüğü otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

        EVLİLİĞİNİ ONAYLAMADIM

        Kızının cenazesini alan baba Sebahattin Akyürek, kızının yaptığı evliliği onaylamadığını belirterek, "Kızım bu adamla bir ayın içinde evlendi. Ben nikahına bile gitmedim. Çocuğu sevmedim. Ben sağdan soldan öğrendim. Psikopatın biriymiş. Ben onunla evlenmesini kesinlikle istemedim" dedi.

        CANİLERİN GÜCÜ KADINA YETİYOR

        Akyürek, "Kızımı boğduktan sonra üzerine Naftalin koymuş. Üzerine bıçak koymuş. Demek ki bunu ona öğrettiler. Canilerin gücü kadınlara yetiyor işte" diye konuştu.

        Gözü yaşlı baba Akyürek, 8 yıl önce oğlunu da motor kazasına kurban verdiğini belirterek, kızını kardeşinin yanına defnedeceğini söyledi.

        ANKARA'DA TESLİM OLDU

        Katil zanlısı koca Ankara'da polise teslim oldu. Zanlı, sorgulanmak üzereİstanbul'a getirildi. İki ay önce evlenen çiftin bir süredir sürekli tartıştığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ