Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Özgecan Aslan cinayetinde başka şüpheli kuşkusu

        Aile ve avukatlar cinayette zanlılar Ahmet Suphi A., babası Necmettin A. ve arkadaşı Fatih G. dışında özellikle delillerin gizlenmesi ve suçluların saklanması aşamasında başka şüpheliler de olabileceği ihtimali bulunduğunu söylediler.

        Bu nedenle mevcut kamera görüntüleri dışında Özgecan cinayetinde kullanılan minibüsün kullandığı muhtemel yol güzergâhı ve evin civarındaki kamera kayıtlarını da Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan talep ettiler.

        SİLİNEN MESAJLAR VAR

        Farklı kamera kayıtları da olabileceğini söyleyen avukatlar, “Cinayetin bir kısmının evin önünde işlendiği zaten ifadelerde geçti. Bu çerçevede muhtemel kamera kayıtlarında kim görünüyorsa incelenmesi gerekiyor. Suçun, suçlunun ve delillerin gizlenmesi, saklanması ve bildirilmemesi yönünde üçüncü kişilerin de dahil olabileceğini düşünüyoruz. Daha çok delillerin gizlenmesi aşamasında başkalarının da olma ihtimalini düşünüyoruz” dedi. Avukatlar, cinayet öncesinde ve özellikle sonrasında zanlı Ahmet Suphi A.’nın başta eşi olmak üzere bazı akrabalarının da aralarında bulunduğu kişilerle telefon görüşmeleri yaptığını ve mesajlaştığını belirterek silinen mesajların geri getirilmesi yönünde de talepte bulunduklarını kaydettiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ