Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beton mikserinin altında kalan anne ve bebeği defnedildi

        Kaza önceki gün Tuzla Mahallesi Esnaf Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi. 48 JB 163 plakalı motosikletiyle Esnaf Hastanesi istikametinden kavşağa gelen özel güvenlik görevlisi Engin Gaznevi, arkasında oturan 6 aylık hamile eşi Şadiye Tuba Gaznevi ile kırmızı ışıkta bekledi. Yanlarında duran Mehmet Görçüm'ün kullandığı 48 JB 776 plakalı beton mikseri, yeşil ışık yanınca hareket etti.

        Ovacık Köprüsü istikametine dönüş yapmaya çalışan mikser, yolun karşısına geçmek isteyen Gaznevi çiftinin motosikletine yandan çarptı. Motosikleti ve Engin Gaznevi'yi 4 metre sürükleyen beton mikseri, Şadiye Tuba Gaznevi'nin üzerinden geçti. Ağır yaralanan Şadiye Tuba Gaznevi hastanede yaşamını yitirirken karnından alınan 6 aylık kız bebeği de kısa süre sonra öldü.

        ANNE VE BEBEĞİ AYNI MEZARA DEFNEDİLDİ

        Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Kargı Mahallesi'ndeki baba evine getirilen Şadiye Tuba Gaznevi ve 6 aylık bebeğinin cenazesi, daha sonra Kargı Mezarlığı'nda götürüldü. Cenaze namazı sırasında bebeğin küçük tabutu Şadiye Tuba Gaznevi'nin tabutunun üzerine konuldu. Eşi ve 6 aylık bebeğini kaybeden Engin Gaznevi, cenaze namazı sırasında ayakta güçlükle durdu. Törende Şadiye Tuba Gaznevi ve bebeği için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namazın ardından bebeğin tabutunu, annesiyle birlikte defnedileceği mezara kadar Engin Gaznevi taşıdı. Anne ve bebeği gözyaşları içinde aynı mezara defnedildi.

        MİKSER SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

        Motosiklete çarpan beton mikseri sürücüsü Mehmet Görçüm,FethiyePolis Merkezi'ndeki sorgusunun ardından dünFethiyeAdliyesi'ne sevk edildi. Görçüm savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'Taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ