Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy Belediyesi'nde görevli 3 zabıtanın bulunduğu minibüse Bakırköy Şenlikköy Caddesi üzerinde pompalı tüfek ile ateş açıldı.

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        Cuma namazı nedeniyle camilerin önündeki dilencileri uzaklaştırmak için yola çıkan zabıta aracına Bakırköy Şenlikköy'de kağıt toplayıcıları tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olaya karışan araç Küçükçekmecede terk edildi. Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri ikisi bayan üç kişiyi saklandıkları evde gözaltına aldı.

        Bakırköy Belediyesi Zabıta ekipleri dün Şenlikköy ve çevresindeki camilerinin önünde bekleyen dilencileri uzaklaştırmak için bölgeye gitti. Cuma çıkışı caminin önünde bekleyen dilencileri uzaklaştıran zabıta ekipleri, araçlarıyla kağıt toplayan 2 kişiyi de bölgeden uzaklaştırdı. Kağıt toplayıcıları araçlarından çıkarttıkları pompalı tüfekle 34 KA 8260 plakalı zabıta aracına ateş açmaya başladı.

        Zabıta ekipleri aracın içinde yere yatarken, mermiler aracın ön sağ camını patlatarak aracın kapısına da isabet etti. Kağıt toplayıcıları olay yerinden hızla kaçarken, zabıtalar ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Zabıtanın haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi.

        Saldırıya karşı araç olay yerinden kaçtı plakası bilinen aracın küçükçekmece'de terk edilmesinin ardından Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri araçtan inen kişilerin girdiği evde bulunan 2 si bayan 3 kişiyi gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ