Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da öğretmen adayı sobadan zehirlendi

        İsmet ACAR/BURSA

        24 yaşındaki Barış Açık öldü, ablası yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ölen gencin bir süre ücretli öğretmenlik yaptığı ve KPSS'ye hazırlandığı belirtildi.

        Acı olay dün öğle saatlerinde Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Akala Sokak'ta yaşandı. Ablası Sultan Açık ile aynı evi paylaşan 24 yaşındaki Barış Açık ile ablasından öğle saatlerine kadar haber alamayan üst katlarında kalan yakınları, kapıyı açıp eve girdi. Yakınları Barış Açık'ın cansız bedeniyle karşılaşırken, 29 yaşındaki ablası Sultan Açık'ı ise baygın buldu. Sultan Açık hemen götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

        EVLENECEKTİ

        Barış Açık'ın Has Asansör Teknik Meslek Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyat bir süre ücretil öğretmenlik yaptığı, bu eğitim dönemi başında bıraktığı ve KPSS'ye hazırlandığı öğrenildi. Aynı zamanda Yıldırım ilçesinde çiğ köfte dükkanı bulunan Açık'ın, önümüzdeki aylarda evleneceği ve düğün salonunu da tuttuğu öğrenildi. Açık, Erzurum'un Tekman ilçesinde toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ