Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ayça Tekin'in ölüm nedeni otopsi ile belli olacak

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        Genç kadının, sosyal paylaşım sitesinde yakalandığı bir hastalık nedeniyle ölümü istediğini yazdığı görüldü.

        Adana'nın Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Muhittin Yem Apartmanı'nın 5'inci katındaki evinde tek başına yaşayan Ayça Tekin'den (28) 2 gündür haber alamayan annesi Meltem polise haber verdi. Polis eşliğinde gidilen evin kapısı çilingire açtırıldı. İçeri giren ekipler üzerinde gece kıyafeti olan genç kadının ellerini havaya doğru kaldırmış halde ölü olarak buldu.

        KAŞINDA VE AĞIZINDA YARA

        Sol kaşında açılmış yara ve morluk ile ağzında yaraların görülmesi üzerine Tekin'in ölümü şüpheli bulunup otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayet Bürosu ve olay yeri inceleme ekipleri, cinayet şüphesi üzerine, morgda ölen kadının üzerinden delil topladı, parmak izini aldı.

        ANNE VE SEVGİLİSİ İFADE VERDİ

        Anne Meryem ile ölen kadının sevgilisi olduğu iddia edilen E.B.'nin de polis merkezinde ifadesine başvuruldu. E.B.'nin ifadesinde, 20 Nisan'da Ayça ile birlikte olduklarını belirterek, "Ayça bana 'Ziyaretime akrabalarım gelecek. Ben seni aramadan sen beni arama' dedi telefonu kapattık. Daha sonra annesi beni aradı, Ayça'ya ulaşamadığını söyledi. Polise haber verip evine gittiğimizde banyoda cesedini bulduk" dediği belirtildi. Cenazesi gözyaşları içinde toprağa verilen Ayça Tekin'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

        ‘ÖLMEK İSTEDİĞİM DOĞRU

        'Neden öldüğü henüz belirlenemeyen Tekin'in Facebookta, yakalandığı bir hastalık nedeniyle ölümü düşündüğünü arkadaşlarıyla paylaşarak, "Hastayken gördüğüm rüyalar yüzünden psikolojim bozuldu. 20 gündür sürekli yineleyen hastalığım yüzünden ölmek istediğim doğru" dediği görüldü. Tekin'in ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ