Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KTÜ Türkçe Bölümü öğrencisi Fatma Z.'yi öldürdükten sonra intihar eden polis memuru Ali A. hakkında karar verildi

        Enis YILDIRIM/HABERTÜRK

        Soruşturmayı yürüten savcı, kıskançlık krizi geçiren Ali A'nın cep telefonun kamerasıyla Fatma Z.'yi çektiğini ve "Beni sevdiğini söyle" diye ısrarda bulunduğunu tespit etti. Savcı ayrıca ikili arasındaki tartışma sırasında genç kızın Ali A.'ya, "Öldürürüm lan ben seni" şeklinde cevap vererek mutfaktan bir bıçak aldığını ve bu noktada videonun sonlandığını belirledi. Bu arada Ali A. ve Fatma Z.'nin sağ el içi ve el üst svaplarında atış artığı tespit edildi.

        Polis memuru Ali A.'nın annesinin olay gecesi Fatma Z.'yi cep telefonundan arayarak oğlunun intihar edeceğini eve gitmesini ve oğlunu intihardan vazgeçirmesini istediği belirtildi. Polis memuru Ali A.'ın Fatma Z.'yi ailesi ile tanıştırdığı ve evlenmek istediği fakat ailenin bu evliliğe onay vermediği iddia edildi.

        Bu arada kızının ölümünde ruh sağlığı bozuk olan Ali A.'yı polis olarak görevde tutan Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ve Ali A.'nın anne babasının da sorumlulun olduğunu savunan baba Nuri Z. ise takipsizlik kararının ardından tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ