Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yediği ekmeğin içinden çıkan jilet çıkan Osman Sarıbuğa 473 bin liralık tazminat davası açtı

        Hüseyin ŞENTÜRK / HT GAZETE

        Kocaeli’nde 2 ay önce arasına tavuk koyarak yediği ekmeğin içinden çıkan jilet parçasının yemek borusu ve kalp damarlarına verdiği hasar nedeniyle hâlâ tedavisi süren Osman Sarıbuğa (35), ekmeği üreten firmaya 473 bin liralık tazminat davası açtı.

        AORT DAMARINI KESTİ

        2 AYDIR HASTANEDE

        1 çocuk annesi kadın, “Osman 2 aydır hastanede. Daha ne kadar kalacağız bilmiyorum. Sosyal güvencemiz yok. Hastane masraflarını karşılamaya çalışıyoruz. Eşim çalışamadığı için ona ait olan matbaa kapalı duruyor. Ben de işlettiğim zücaciye dükkânını sattım. Son olarak yemek borusuna takılmak üzere stent aldırdık. 3 bin lira olduğu için aile arasında para toplanıp alınabildi. Ekmeği üreten firma sahibi hakkında 473 bin liralık tazminat davası açtım” diye konuştu.

        HELVADAN ÇIKAN TEL GIRTLAĞINA SAPLANDI

        Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde de seyyar satıcıdan aldığı helvayı yemesinin ardından rahatsızlanan bir kişinin boğazından 6 santimetrelik tel çıkarıldı.

        Valide Köprü Mahallesi’nde bir kahvehanede oturduğu sırada seyyar satıcıdan aldığı helvayı yiyen Ali Osman Kılıç (71), bir süre sonra gırtlağına bir şey saplandığını fark etti.

        Yutkunurken acı hisseden Kılıç, arkadaşları tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde boğazına 6 santimetre uzunluğunda tel saplandığı tespit edilen Kılıç, daha sonra ameliyata alındı. Gırtlağındaki tel yapılan cerrahi müdahaleyle çıkarılan Kılıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ