Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Habertürk'te soruları yanıtladı, ABD Ankara Büyükelçisi John Bass'a yanıt verdi

        HABERTURK.COM

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Habertürk TV'de Ankara Temsilcisi Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini eleştiren Gökçek, "CemUzan'ın 2002 vaatleriyle Kılıçdaroğlu'nun 2015 vaatleri aynı" dedi.

        Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Marie Harf'a yönelik sözleri sorulan Gökçek, "Bu kadın sarışın Amerikalı diye tanınır. Her zaman gazetelerde sarışın Amerikalı diye verirler. Benim uydurduğum kelime değil. Benim eşimin de saçı sarı. Bunun cinsiyetle alakası yok yani" ifadelerini kullandı.

        Gökçek, Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaşıp, "ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız. American diplomats: we're all blonde." mesajının sorulması üzerine de "Ben dikkat etmemiştim saçının o kadarı sarı olduğunu, iyi boyatmamış. Türkiye'de çok iyi sarı saç boyayan kuaförler var. Sayın elçi arzu ederse bana müracat etsin. Ben kendisine bazı kuaförler önerebilirim" şeklinde konuştu.

        Gökçek'in açıklamalarından satır başları:

        Ankara'da aday tanıtımız vardı, oradaki konuşmalarda, bir televizyona çıkacağım cuma günü mutlaka izleyin, orada Kılıçdaroğlu'nu size belgeleriyle tanıtacağım dedim. Benden sonra sayın Başbakan çıktı, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu Melih Gökçek'e havale ediyorum" dedi. Bizde emir demiri keser.

        12 yıldır her seçimde sıkıntılı eylemler yapılır, gezi gibi. Şimdi, muhalefet, AK Parti'yi iktidardan düşürmek istiyor.

        Muhalefete, bir üst akıl strateji çiziyor.

        CHP, bu seçimde sadece cebe ve mideye hitap ediyor.

        Cem Uzan ile Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini mukayese edelim.

        Taktik birebir günün şartlarına göre değiştirilip uygulanıyor.

        SARAY TARTIŞMASI

        Emekliye çift maaş ikramiye bedeliyle 25 Saray yapılır. Bütün dünyada Saray benzeri yapıların sembolik değeri vardır. Kabine devleti değiliz, Cumhurbaşkanı'na haksızlıklar yapılıyor. Çankaya Köşkü yeterli değildi, ihtişamı yoktu.Türkiye'deki bütçeyle 363 tane Saray yapılabiliyor.

        TÜRKİYE PERU

        TAYVAN

        CHP'lilerin söylediği sözlerin hakikatla alakası yoktur.

        "KILIÇDAROĞLU'NUN VAATLERİNİ HİÇBİR BELEDİYESİ HAYATA GEÇİRMEDİ"

        Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürü'yken ne diyordu, şimdi ne diyor? Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini hiçbir belediyesi hayata geçirmedi.

        "SSK'YI BATIRDIĞINI KENDİSİ İTİRAF ETMİŞTİR"

        Kılıçdaroğlu Genel Müdürken SSK zarar etmiştir. Kılıçdaroğlu, SSK'yı batırdığını kendisi itiraf etmiştir.

        CHP'nin kendi bünyesinde çalıştırdığı işçi, parasını alamıyor.

        HDP'YE YÖNELİK ELEŞTİRİLER

        HDP'nin barajı aşmasını istemiyorum, çünkü kaosa neden olur.

        - Ağrı'daki çatışmada 10 bin mermi vardı.

        ÇÖZÜM SÜRECİ

        MHP, şehit cenazelerini istismar ediyordu.

        DEMİRTAŞ'IN KASET İDDİASI

        Demirtaş'ı mahkemeye verdim, delilleri getirsin.Bu bir iftiradır, bu bir yalandır.

        HARF'A YÖNELİK SÖZLERİ

        (ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Marie Harf'a sözleri)Bu benim sözüm değil. Bu En Son Haber'in attığı bir manşet. Benim sözüm şu: "Hadi Sarışın cevap versene, Come on blonde answer now"

        Ne onurlanacağım ya...

        Baltimore'da ortalık yanıyor,Obama, "bunlar terörist" diyor. Aynı olaylar, Gezi olayları burada olduğunda teröristler normal vatandaştı.

        Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaşıp, "ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız. American diplomats: we're all blonde." mesajının sorulması üzerine...

        Bu kadın sarışın Amerikalı diye tanınır. Her zaman gazetelerde sarışın Amerikalı diye verirler. Benim uydurduğum kelime değil.

        Benim eşimin de saçı sarı. Bu bir espiri.

        Ben dikkat etmemiştim saçının o kadarı sarı olduğunu, iyi boyatmamış. Türkiye'de çok iyi sarı saç boyayan kuaförler var. Sayın elçi arzu ederse bana müracat etsin. Ben kendisine bazı kuaförler önerebilirim. Bunun cinsiyetle alakası yok yani. Cinsiyete falan çekmesinler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ