Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şişli'de bir banka şubesine kurusıkı silah ile gelen ve 87 bin TL ile bir miktar döviz alarak taksi ile kaçan soyguncu trafik ışıklarında yakalandı.

        Yusuf DOĞAN/HABERTÜRK

        Şişli'de bir banka şubesine kurusıkı silah ile gelen soyguncu güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra bankadan 87 bin TL ile bir miktar döviz alarak ticari taksi ile kaçtı. Kaçan kişi yanındaki paralarla Dolapdere trafik ışıklarında Yunus ekipleri yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay, Şişli Sıracevizler Caddesi üzerinde bulunan bir bankada gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında elindeki kurusıkı silah ile bankaya gelen Osman A. bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını aldı. Silahını banko görevlisine doğrultan soyguncu paraların yanında getirdiği çantaya doldurulmasını istedi. Görevlinin çantaya doldurduğu 87 bin TL ile bir miktar dövizi alan soyguncu koşarak kaçtı. Kaçan soyguncu yol üzerinde silahlardan birini boş araziye attıktan sonra ticari taksiye binerek kaçtı.

        KISA SÜREDE YAKALANDI

        Olayın polise bildirilmesi ile soyguncunun muhtemel kaçış noktaları polis tarafından tutuldu. Plakası belirlenen taksi ekiplere anons geçilerek soyguncunun yakalanması için çalışma başlatıldı. Dolapdere trafik ışıklarında fark edilen ticari taksi motorize yunus ekipleri tarafından durduruldu. Soyguncu yanındaki silahı ve paralarla kıskıvrak yakalandı. Yakalanan soyguncu gözaltına alınarak Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Banka personeli iki kişi polis tarafından ifadesi alınmak ve yüzleştirme yapılması için Feriköy Polis Merkezine götürüldü. Soygunun gerçekleştiği yere gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri bankada çalışma yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ