Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tayfun Meşe'nin cenazesi toprağa verildi

        Meşe'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, Beyköy Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirilerek helallik alındı. Ardından cenaze mahalle meydanına götürüldü. Burada şehidin cenazesinin başında annesi Hatice (47), babası Bilal (52) ve kız kardeşi Aysel ile babaannesi Sakine Meşe uzun süre gözyaşı döktü.

        Şehidin naaşı, İl Müftüsü Turgut Açari tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından top arabasıyla götürüldüğü mahalle mezarlığında defnedildi.

        Törene, Tayfun Meşe'nin ailesi ve yakınları, Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Kurmay Albay Ömer Arık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Gül ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile vatandaşlar katıldı.

        ÜÇ AY ÖNCE KÖYDE HAYIR YAPMIŞ

        Türk Silahlı Kuvvetlerindeki görevine yaklaşık 6 ay önce başlayan Meşe'nin ilk görev yerinin, askerliğini yaptığı Siverek olduğu ve burada da şehit düştüğü öğrenildi.

        Beyköy'e en son üç ay önce gelen Meşe'nin, uzman çavuşluğa başladığı için hayır amaçlı lokma dağıttığı belirtildi.

        Siverek-Diyarbakır karayolunda dün, askeri personel taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Tayfun Meşe şehit olmuş, 20 asker yaralanmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ