Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başakşehir'de para nakil aracından 1 milyon lira çalındı

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        İstanbul Başakşehir'de para transferi yapan bir firmaya ait araçtan yaklaşık 1 milyon lira çalındı. Polisin yaptığı incelemede araçta zorlamanın olmadığı görüldü. Şüpheli görülen olayla ilgili 2'si güvenlik görevlisi 3 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

        Kuyumcukent'ten 34 EY 1910 plakalı nakil aracıyla yüklü miktarda para alan 3 görevli, çalıştıkları firmanın İkitelli Sanayi Metro Durağı'ndaki deposuna geldi. İddiaya göre zırhlı aracı metro durağının yanında bırakan görevliler, yanlarına aldıkları bir miktar parayı depoya götürdü. Bir süre sonra kalan paraları almak için geri dönen görevliler, arabayı açtıklarında paranın olmadığını gördü. İddiaya göre zırhlı araçtan içerisinde bir milyon lira bulunan bir para çuvalının alındığı belirtildi.

        ARAÇTA ZORLAMA YOK

        İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, 1 milyon liranın çalındığı iddia edilen zırhlı araçta inceleme yaptı. Yaklaşık 3 saat süren incelemenin ardından aracın kapılarında herhangi bir zorlamanın olmadığı tespit edildiği belirtildi.

        Olayı genişleten polis, şüpheli görülen olayla ilgili 2'si güvenlik görevlisi 3 kişinin ifadesini almak için emniyette götürdü. Çevrede bulunan tüm güvenlik kamera görüntüleri de incilemeye alındı. Elde edilecek kamera görüntülerinde olayın nasıl gerçekleştiği de ortaya çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ