Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Patronunu öldürüp, ardından komşuya çay içmeye gitmiş

        Neşet DİŞKAYA/HABERTÜRK

        İzmir'de 17 gündür kayıp olan Uğur Serhad Dinçel'in (48) cesedi tarlasında toprağa gömülü olarak bulundu. Dinçel'in, yanında çalışan Erol E. (45) tarafından öldürüldüğü belirtildi. Polis tarafından yakalanan Erol E., patronunu, kendisine sigara almadığı için öldürdüğünü itiraf etti. Zanlının cinayetten sonra komşusuna gidip çay içtiği, bir televizyon programına telefonla bağlanarak, patronunun nasıl kaybolduğunu anlattığı öğrenildi.

        SİGARA GETİRMEYİNCE TARTIŞTI

        Menemen'de oturan ve bir ay sonra baba olmaya hazırlanan Uğur Serhad Dinçel, 17 gün önce tarlasındaki bağ evine gitti. Dinçel, burada yanında bahçıvan olarak çalışan Erol E. ile sohbet etmeye başladı. İddiaya göre, Dinçel bir süre sonra gelen telefon üzerine markete kadar gidip geleceğini söyledi. Erol E., Dinçel'den kendisine de sigara getirmesini istedi. Ancak yaklaşık bir saat sonra bağ evine dönen Dinçel, Erol E.'ye sigara getirmedi. Neden getirmediği sorusuna ise iddiaya göre "Seni besleyemem" diye cevap verdi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Erol E., Dinçel'i av tüfeği ile başından vurdu. Kanlar içinde yere düşen Dinçel'in başına bir kez daha ateş eden Erol E., daha sonra yan tarlada bulunan bağ evindeki komşusuna gidip çay içti. Bir süre burada kalan Erol E., geri dönüp öldürdüğü Dinçel'i bağ evinin bahçesine gömdü.

        POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

        Dinçel'in ailesinin yaptığı kayıp başvurusu üzerine İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Kayıp ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, Dinçel'in birlikte tarla sulamaya gittiği çalışanı Erol E.'nin ifadesine başvurdu. Erol E. ifadesinde, tarlada çalışırken Dinçel'e telefon geldiğini ve bu telefon üzerine Çanakkale yoluna çıktığını, sonrasında bir daha kendisini görmediğini öne sürdü. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Dinçel'in, sadece motosikletiyle tarlasına gelirken görüntülendiği tespit edildi. Dinçel'in tarlasından ayrıldığına dair hiçbir görüntüye rastlanmadı. Bunun üzerine çalışmalar Dinçel'in tarlasında yoğunlaştırıldı.

        TOPRAĞA GÖMÜLÜ CESEDİ KÖPEK BULDU

        Dinçel'in öldürüldükten sonra tarlasına gömüldüğünü düşünen ekipler, ceset arama köpekleri ile tarlada arama yaptı. Aramalar sonucu 17 gündür kayıp olan Dinçel'in toprağa gömülü cesedi bulundu. Dinçel'in, kendisine ait av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlendi. Bunun üzerine polis, Dinçel'in katil zanlısı olarak çalışanı Erol E.'yi aramaya başladı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinden İzmir'e seyir halinde olduğu belirlenen Erol E., otoyol girişinde Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden Erol E.'nin, 17 Haziran'da bir televizyon kanalındaki programa telefon ile bağlanıp, kayıp olan Uğur Dinçel'i en son kendisinin gördüğünü, ancak gelen bir telefon üzerine yanından ayrılan Dinçel'in bir daha geri dönmediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ