Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bebeğini döverek öldürdüğü iddiasıyla anne ile sevgilisi gözaltına alındı

        Necmettin ÇUHADAROĞLU / KAYSERİ

        Kayseri'de annesi ve sevgilisi tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki Adem A., hastanede hayatını kaybetti. Anne ve sevgilisi, savcının talimatıyla gözaltına alındı. Anne M.A.'nın 2 yaşındaki bebeğini sütten kesmek için dövdüğünü söylediği iddia edildi.

        Kayseri Kocasinan İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan M.A. 112'ye 2 yaşındaki bebeğin düşerek bayıldığı ihbarını yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, bebek Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Solunumunun durduğu belirlenen 2 yaşındakiAdemA., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğinotopsisinde, çocuğun bağırsağının koptuğu ve iç kanama geçirdiği belirlendi. Ayrıca küçük çocuğun sol kolunda, ısırık izi ile vücudunun birçok bölgesinde 15'ten fazla darp izine rastlanıldı.

        İşkence edilerek öldürüldüğü iddia edilen KüçükAdem'in cesedini teşhis etmeye ise annesi M.A. ile 3 aydır birlikte yaşayan sevgilisi K.D. geldi. Teşhisin ardından M.A. ve K.D. gözaltına alındı.

        Bebeğin annesi M.A., ifadesinde sevgilisi K.D.'den çocuk yapmak isteğini ama ilk kocasından olanAdemA.'nın 2 yaşında olmasına rağmen emmeye devam ettiğini anlattı.

        Küçük çocuğu sütten kesmek için dövdüğünü söylediği iddia edilen M.A. çocuğu üzerindeki morluklarının sebebini ise "Arada sırada çocuğumu ısırırdım" diye açıkladığı öne sürüldü. Bu arada M.A.'nın ayrı yaşadığı eşiyle 3, K.D'nin ise 2 yıllık evli olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ