Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cizre'de 15 yaşındaki genç boğularak can verdi

        Şırnak'ın Cizre ilçesinde serinlemek için arkadaşları ile birlikte Dicle Nehrine giren 15 yaşındaki Salih Coşkun hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgilere göre Cudi Mahallesinden iki kardeşi ve arkadaşları ile birlikte Dicle Mahallesinin yanından geçen Dicle Nehri kenarına gelen ve serinlemek için arkadaşları ile nehire giren 15 yaşındaki Salih Çoban, suda çırpınmaya başladı. Çoban, nehir kıyısında oturan iki kardeşinin gözleri önünde aniden suda kayboldu. Salih Çoban'ın suda kaybolduğunu gören arkadaşları çevredeki vatandaşlara, Polise ve Sağlık ekiplerine haber verdi. Nehir kıyısına gelen vatandaşlar suda kaybolan genci kurtarmak için seferber oldu.

        SUDA KAYBOLAN GENCİ VATANDAŞLAR ÇIKARDI

        Şişme lastiklerle ve kendi imkanları ile nehirde kayıp genci arama çalışmaları başlatan vatandaşlar yaklaşık yarım saatlik bir arama çalışmalarının sonucunda 15 yaşındaki genci sudan çıkarmayı başardı. Vatandaşlar ve sağlık ekipleri Çoban'ı hastaneye yetiştirmek için zamanla yarıştı.

        Ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan Salih Çoban, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çoban'ın ölüm haberini duyan ailesi ve yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ