Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp emlakçı cinayet kurbanı mı?

        İsmet ACAR / BURSA

        Emlakçı kadının son olarak cipinde bir erkekle görüldüğü ihbarı da ekipler tarafıdan araştırıyor.

        GÖL KENARINDA CİPİ BULUNDU

        Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde oturan ve emlak işleriyle uğraşan Sadiye Şensözlü (51), 6 Haziran'da işyerinden çıktıktan sonra otoparktaki cipini aldı ve bir daha da kendisini gören olmadı. Yakınları akşam evine dönmeyen kadın için kayıp başvurusunda bulundu. Şensözlü'nün 16 HU 555 plakalı cipi ise iki gün sonra İznik Gölü kenarında yoldan görünmeyecek şekilde park halinde bulundu.

        ARACINDA ERKEKLE GÖRÜLDÜ İDDİASI

        Bu olayın ardından jandarma göl ve çevresinde arama çalışması başlatırken, emniyet müdürlüğü cinayet bürosu ekipleri de soruşturmaya dahil oldu. Soruşturma devam ederken, Sadiye Şensözlü'nün kaybolduğu günlerde aracıyla Orhangazi'ye bağlı göl kenarındaki bir mahalledeki büfeye geldiği, araçta bir erkek olduğu ve içecek aldıktan sonra bölgeden ayrıldıkları iddia edildi.

        Şadiye Şensüzlü'nün kızı Özlem Y. ise bu bilginin olayı çözmeye yarayacak ipucu vermesinin şüpheli olduğunu, annesinin kaybolmadan ne kadar önce burada görüldüğünün tam olarak bilinmediğini söyledi. Özlem Y., "Annemizden şu ana kadar bir haber yok. Yaşadığımı umut ediyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ