Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirdağ'da TIR otomobile çarptı

        Göksel GÜRSOY/ÇORLU

        Geriye kazada ölen İlker Yontarım'ın Facebook'unda Tekirdağ yolları ile ilgili paylaştığı Obama'lı caps kaldı.

        Kaza, Muratlı-Lüleburgaz karayolu Büyük Karıştıran Çeşme mevkiinde önceki gün meydana geldi. Faruk A. idaresindeki mıcır yüklü TIR, iddiaya göre sürücüsünün yol yapım çalışması nedeniyle yola dökülen mıcırdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İlker Yontarım'ın kullandığı otomobile ve Ali Ç. idaresindeki traktöre çarparak yan yattı.

        Kazada otomobil sürücüsü İlker Yontarım ile yanındaki 16 yaşındaki Yiğit Özenses olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan traktör sürücüsü Ali Ç. ve TIR sürücüsü Faruk A. ise ihbar üzerine gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yontarım ve Özenses'in cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. TIR'daki mıcırın yola saçılması nedeniyle yaklaşık 3 saat kapalı kalan yol, yapılan temizliğin ardından açıldı. Kazayla ilgili jandarma ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.

        OBAMA'LI CAPS

        Kazada ölen Yontarım'ın Facebook hesabında kısa süre önce Tekirdağ yolları ile ilgili paylaştığı üzerinde "Tekirdağ'ın yolları yapılacak mıymış" yazılı Obama'lı caps dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ