Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ataşehir'deki silahlı kavga

        Alınan bilgiye göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba iki aile, vergi borçlarını ödemek üzere Ataşehir Belediyesine geldi.

        Bu sırada tartışmaya başlayan kişiler, daha sonra binadan ayrıldı. Bina dışında devam eden tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü olayda Halis Aslan, Hakan Aslan ve Yunus İnan yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olaya karışan zanlı İhsan Aslan da polis tarafından gözaltına alındı. Silahlı kavgaya karışan gruptakilere ait olduğu tespit edilen bir aracın bagajında pompalı tüfek bulunması üzerine, araç incelenmek üzere emniyete götürüldü.

        "OLAYIN BELEDİYEMİZLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR"

        Ataşehir Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada da olayın belediyeyle hiçbir ilgisinin olmadığı belirtilerek, "Ataşehir Belediyesi önünde bugün meydana gelen silahlı çatışma, aralarında husumet bulunan iki aile arasında gerçekleşmiştir. Müteahhitlik yapan iki kişi arasında belediyemiz önünde başlayan tartışma, tarafların arkadaş ve akrabalarını çağırmasıyla kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmüştür" ifadelerine yer verildi.

        Ataşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kavgaya kısa sürede müdahale ettiği aktarılan açıklamada, olay sırasında bazı kişilerin yaralandığı bildirildi. Açıklamada, olaya karışan bazı kişilerin de gözaltına alındığı vurgulanarak, "Belediye binası önünde meydana gelen olayın belediyemizle hiçbir ilgisi yoktur. Olay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturulmaktadır" denildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ