Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Malatya'da cinayet

        Malatya'da yaşanan bıçaklı kavga, ikiz kardaşler Cebrail ve Mikail'i ayırdı. Minibüs şoförü tarafından öldürülen Cebrail Dinçer gözyaşları arasında toprağa verilirken, ikiz kardeşi Mikail ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

        Olay, Yeşilyurt İlçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi TOKİ yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 23 yaşındaki Cebrail Dinçer, yoldan geçen 44 M 219 plakalı minibüs şoförü ile minibüsün durmaması nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrası olay yerinden uzaklaşan minibüs şoförü G.D., bir süre sonra kardeşi Ö.D.'yi de alarak yeniden aynı yere geldi. İki kardeş burada Cebrail Dinçer ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine G.D., Cebrail Dinçer'i bıçaklayarak ağır yaraladı. Cebrail Dinçer'in ikizi Mikail Dinçer de aldığı darbeler ile yaralandı.

        Minibüs şoförü ile kardeşi olaydan sonra kaçarken, ağır yaralanan Cebrail Dinçer kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İkiz kardeşi Mikail Dinçer'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

        İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI

        Cinayet zanlısı G.D. ile kardeşi Ö.D. polise teslim olurken, olay sonrası bölgede toplanan Cebrail Dinçer'in yakınları tepki gösterdi. Polis, uzun süre olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

        Cinayete kurban giden Cebrail Dinçer'in cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumuna otopsi için kaldırılırken, amca Mehmet Dinçer, olayın ilk başta tartışma ile başladığını sonrasında yeğenlerini sakinleştirerek eve götürmek istediğini belirtti. Yeğenlerinin sakinleştikten sonra minibüs şoförünün tekrar olay yerine gelerek kavgayı başlattığını öne süren amca Dinçer, bu sırada yeğeninin bıçaklanarak ağır yaralandığını ve sonrasında acı olayın yaşandığını söyledi.

        Cebrail'in yakınları,adli tıp kurumu önünde sinir krizleri geçirirken yapılan otopsinin ardından 23 yaşındaki Cebrail Dinçer'in cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Bekar olan Dinçer'in, bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ