Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manavgat'ta gergin gece!

        Dağlıca bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız'ın memleketi Antalya'nın Manavgat ilçesi geceyi gergin geçirdi.

        İlçede başta Side olmak üzere Çolaklı gibi önemli turizm merkezlerinde çok sayıda işyerine, Türk Bayrağı asılı olmadığı gerekçesiyle saldırıldı, iki restoran ateşe verildi.

        Olaylardan ilki Side'de halk plajında yer alan ve jandarma karakoluna ancak 100 metre mesafe bulunan bir restoranda meydana geldi. Otellerin arasında yer alan restorantda göstericiler tarafından çıkartılan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü ancak restoran tamamen kül oldu. Turistler yangını sahilden izlerken çevre otellerde bulunanlar gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen otellerinden bavullarıyla ayrılması dikkati çekti. Diğer yangın ise antik Side'nin hemen girişinde yer alan bir restoranda çıktı. Restoran yangında tamamen kül olurken Türk Bayrağı asılı olduğu için dokunulmayan bir araç kiralama şirketi ise işyerine sıçrayan alevler nedeniyle büyük zarar gördü.

        Gösteriler sırasında Antik Side çarşısında ise çok sayıda işyeri zarar gördü. Kalabalık taş ve sopalarla işyerlerine saldırırken kırılan camları, bölge esnafı ve belediye görevlilerine temizledi.

        BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

        Manavgat ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

        Çolaklı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada ağır yaralanan Mehmet Acar, Ahmet Demir ile Fatih Sultan Mehmet Varol özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Acar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaya karışan şüpheliler, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

        Antalya Valisi Muammer Türker, yaptığı açıklamada, olayın esnaflar arasındaki ihtilaftan kaynaklandığını, soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Cinayete ilişkin şüphelilerin gözaltına alındığını belirten Türker, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden farklı yorumlar yapıldığını ancak ilk araştırmalarında kavganın esnaf arasındaki ihtilaftan kaynaklandığını ifade etti. Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiğini belirten Türker, olayın geniş çaplı soruşturulduğu kaydetti.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ