Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Niğde'de katliam gibi kaza! 13 kişi hayatını kaybetti

        Niğde'de hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Aksaray-Adana karayolunun geçtiği Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Obruk köyü yakınlarında sürücüleri henüz belirlenemeyen 68 DZ 067 plakalı otomobil ile 34 BA 4388 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

        Araçlardaki 11 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Altunhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralıdan 2'si de müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bir yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

        ÖLENLERİN 11'İ AYNI AİLEDEN, 7'Sİ ÇOCUK

        Kazada ölenlerin ve yaralının kimlikleri belirlendi. Ölenlerden 2'sinin otomobilde, 7'si çocuk 11 kişinin ise hafif ticari araçta bulundukları ve aynı aileden oldukları bildirildi. Kazada ölenlerin adları şöyle:

        Yunus Kamar (29), Ali Kamar (1), Nesibe Kamar (29), Muhammet Kamar (10), Zeynep Kamar (4), Adem Kamar (4 aylık), Ahmet Kamar (35), Mehmet Kamar (8), Nigar Kamar (40), Reyhan Kamar (8), Evren Kamar (6), Hamdullah Akyüz (50) ve Soner Gürbüz. Otomobilde bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan tek kişi olan Emrah Özçelik'in (25) ise Niğde Altunhisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

        Öte yandan hafif ticari aracı Yunus Kamar'ın kullandığı ve İstanbul'dan Adıyaman'a gittiği, Soner Gürbüz yönetimindeki otomobilin ise Aksaray'dan Nevşehir'e gittiği belirtildi.

        AA-DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ