Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 80 yaşındaki komşusunun kafasında ütüyü 5 parçaya böldü

        Barış DOĞAN / ZONGULDAK

        Zonguldak'ta önceki akşam (1 EKİM) saatlerinde Yeşil Mahalle Gölbaşı Sokak'ta oturan 80 yaşındaki Hanife Albaş, iddialara göre evine gelen komşusu Çiğdem T.'nin saldırısına uğradı.

        Çiğdem T., 7 bin lirasını aldığı yaşlı kadının kafasında ütü parçaladı. Hastanelik olan Hanife Albaş'ın başına üç dikiş atıldı. Çiğdem T. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyette sorgulandı. Suçunu kabul ettiği ve paraların yatak odasında çıktığı belirtilen Çiğdem T. sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

        "BENİ KORKUTMAK İSTEDİ"

        Taburcu edilen Hanife Albaş, Çiğdem T. ile devamlı görüştüklerini belirtti. Albaş olay gününü ise şöyle anlattı: "Çiğdem olaydan bir gün önce misafirliğe geldi. Gece 12'ye kadar oturdu yanımda. Çantasından çıkardığı bıçakla beni korkutmak istedi. Ertesi sabah yine geldi. Bana 'Paramı koyacak yerim yok, senin kasana koyalım' dedi. Beni kandırmaya çalıştı. Bana ‘Maaşım bağlandı. Para çektim bankadan, koyacak yerim yok' dedi. Benim de kasada 7 bin lira param vardı. Parasını benim kasaya koydu."

        "ÜTÜYÜ KAFAMA VURA VURA 5 PARÇAYA BÖLMÜŞ"

        Çiğdem T.' evden ayrıldıktan sonra kasaya baktığını söyleyen Hanife Albaş "Gidince benim aklım başıma geldi. Kasayı açtım. Hiç para yok. Sonra ben apar topar kapısına gittim. ‘Çiğdem ben seni bir evlat gibi seviyorum, niye böyle bir şey yaptın' dedim. Birlikte tekrar eve geldik. Bu sırada Çiğdem bana saldırdı. Yattığım yatağın başında yeni aldığım ütüm vardı. Kafama pat pat vururken bir de boğazımı sıktı. 'Kimseye demeyeceksin, yemin edeceksin, kafamı duvara vurdum diyeceksin' dedi. Kafama vura vura ütüyü kafamda beş parçaya böldü. Ütünün kırılan parçalarını çamaşır sepetinin içine saklamış" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ