Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakırköy Adliyesi'nde kavga

        Gökay USANMAZ- İSTANBUL

        İstanbulBakırköyAdliyesi'nde 17 yaşındaki Ayhan Seven'in öldürülmesiyle ilgili 2'si tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada taraflar, duruşma öncesi birbirine girdi.

        Yumruklar ve tekmelerin birbirine karıştığı, kemerlerin kullanıldığı kavga bir kişinin yangın söndürme tüpünü sıkmasıyla son buldu.

        17 yaşındaki Ayhan Seven, Güneşli'de 3 Haziran 2014 tarihinde öldürüldü. Cinayetle ilgili olarak ikisi tutuklu 4 sanığın yargılandığı davanın dün ikinci duruşması için taraflarBakırköyAdalet Sarayı'na geldi. Ancak adliyenin giriş katında bulunan 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava öncesi ölen gencin yakınları ile sanıkların aileleri birbirlerine girdi. Tekmeler ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sırasında bazıları birbirlerine kemerlerle vurdu. Kavga sırasında bir kişi ise yangın söndürme tüpünü sıktı. Bu da kavganın sona ermesine neden oldu. Olay yerine gelen polis ve özel güvenlik görevlileri, tarafları ayırıp farklı koridorlara götürdü.

        -KT-Cinayet davasında tutuklu sanıklar Erkan P.(Pınarbaşı) ve Selçuk D.'nin "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis, tutuksuz sanıklar Erkan P.(Polat) ve Soner B. hakkında da "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan müebbet hapis cezası isteniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ