Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Karaaslan: Bu seçim tarihi bir seçim

        AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Alaçam ilçesinde sürdürdü. Karaaslan, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Başkanı Ali Şengül ve teşkilat üyeleri ile birlikte ilk olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamlığını da ziyaret eden Karaaslan, ardından pazar yerini gezdi. Karaaslan daha sonra sırasıyla muhtarlar derneği, ziraat odası, engelliler derneği ve minibüs kooperatifini ziyaret ederek başkan ve üyelerle görüştü. Alaçamlıların büyük ilgi gösterdiği Karaaslan, hemşehrilerinden 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

        ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

        Türkiye'nin şu an içinde bulunduğu durumun siyaset üstü bir durum olduğunu belirten Karaaslan, ''Ben bu durumu memleket meselesi olarak yorumluyorum. Şu anda çok ciddi, zor bir süreçle karşı karşıyayız. Bu durumdan elbirliği ile çıkacağız. Herkesin gözü ülkemizin üzerinde. Eşzamanlı olarak bir operasyon için düğmeye bastılar. Başbakanımızın mitinglerinin Samsun'dan başlamasının arkasında bir mesaj var. Milli mücadele mesajı. Milli mücadele 1919'da buradan başladı ise, ilk adım buradan atıldı ise, bugün de AK Parti'nin değil Türkiye'nin verdiği mücadele Samsun'dan başladı. Hepimizin elimizi taşın altına koymamız lazım" diye konuştu.

        HALKIN ÖNÜNDE İKİ SEÇENEK VAR

        1 Kasım seçiminde halkın önünde iki seçenek olduğunu belirten Karaaslan, "Bu seçeneklerden biri, koalisyon görüşmeleri ile, beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye. Bu seçim tarihi bir seçim. Hepimizin çoluğunun çocuğunun geleceğini belirleyecek bir seçim. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı belirleyecek bir seçim" şeklinde konuştu.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ