Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Dilara' cinayetinde korkunç ayrıntı

        ABD'nin Philadelphia kentinde, erkek arkadaşı tarafından öldürülen milli sporcuDilaraElysseÖzencinayet ile ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı.

        Edinilen bilgilere göre, Erzurum'da 2011 yılında düzenlenen Unıversiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli takımı formasını giyenDilaraÖzen, erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından başı kesilerek öldürüldü.

        Pennsylvania Eyaleti'nin Philadelphia kentine bağlı Bensalem kasabasındaki evinde annesi RhodaÖzentarafından banyo küvetinde başı kesilmiş halde bulunanDilara'nın erkek arkadaşı polis tarafından gözaltına alınmış, 25 yasındakiDilarada son yolculuğuna çiçeklerle uğurlanmıştı.

        28 Eylül'de, 29 yasındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürülenDilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulunmuştu. Bu yılın başlarında,DilaraÖzen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ