Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Taksim'de yangın

        İlk belirlemelere göre kaynak çalışması sırasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede büyümeden söndürüldü.

        İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi üzerinde bulunan 15 katlı özel bir hastanenin çatı katında saat 14:00 sıralarında dış cephedeki kaynak çalışması sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Görevliler yangını hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen Şişli ve Beyoğlu gruplarına bağlı itfaiye ekipleri merdiven ile yangına müdahale etti. Yangın daha sonra binanın dış cephe izolasyon kısmına sirayet etti. İtfaiye ekipleri bazı kısımlarında duman yükselen binanın dış cephesini kırarak iç kısımlardaki yangını söndürmeye çalıştı.

        Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sırasında hastane personeli güvenlik gerekçesiyle dışarıya çıkarıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Binada maddi çapta hasar meydana geldi.

        Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan hastanenin sağlık grubu genel müdür yardımcısı Tahsin Güney,"Soğutma işlemleri yapılıyor. Yangının gerçek nedenini bilmiyoruz. Bizim aldığımız bilgiye göre yangın söndü. Soğutma çalışmaları yapılıyor. Hastanenin açılışı şu an belli değil. İnşaat işlemi bitmemişti. Bu yangın biraz uzatabilir. Yarın hasta kabulü konusunda bir çalışmamız olacaktı. Resmi açılış yarın yoktu. Hastanenin iç işleyişinde bir sorun yok" dedi.

        Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ