Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Barışma teklefini reddeden eşini sokak ortasında 8 yerinden bıçakladı

        Rize'de 34 yaşındaki Ercan B., iki hafta önce boşandığı 31 yaşındaki S.B.'yi, barışma teklifini kabul etmeyince sokak ortasında 8 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan S.B. hastanede tedaviye alınırken, Ercan B. tutuklandı.

        Olay, dün akşam saatlerinde Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Van nüfusuna kayıtlı Ercan B. ile S.B., şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki hafta önce boşandı. Eski eşini dün sabah telefonla arayan Ercan B., barışma teklifinde bulundu, ancak ret cevabı aldı. Ercan B., dün akşam saatlerinde, boşanmalarına rağmen kendi soyadını kullanmaya devam eden S.B.'yi tekip edip, sokak içinde önünü kesti. Ercan B., eski eşine yine barışma teklifinde bulundu, ancak yine ret cevabı aldı. İkili arasında tartışma çıkarken, öfkelenen Ercan B. eski eşini yanında getirdiği ekmek bıçağıyla 8 yerinden bıçakladı.

        Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan S.B. çevredekilerin ihbarı ile gelen ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan S.B.'nin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi sürüyor.

        Olaydan bir süre sonra polise teslim olan Ercan B.'nin, ifadesinde barışma teklifi kabul görmeyince sinirlendiğini belirterek, "Barışmak istedim. 'Ya benim olursun ya kara toprağın' dedim ve bıçakladım. Kendimi kaybettim. O an ne yaptığımı bilemedim" dediği öğrenildi.

        Rize Adliyesi'ne sevk edilen Ercan B., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ