Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Can Dündar ve Erdem Gül aynı koğuşta kalacak

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Tecrit iddialarıyla ilgili CHP milletvekilleri Tuncay Özkan ile Mahmut Tanal'ın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la biraraya geldiği, her iki gazetecinin de aynı koğuşta kalması için görüştükleri öğrenildi.

        CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, twitter'dan görüşmeyi duyurarak Bakan Bozdağ'ın talimat verdiği ve "Can Dündar ve Erdem Gül aynı hücrede kalacaklar" dediğini aktardı.

        NÖBET SÜRÜYOR

        Can Dündar ve Erdem Gül'e destek amacıyla cezaevi önünde tutulan "Umut Nöbeti" de sürüyor. Nöbeti dün (Çarşamba) Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç (ortada), Türkiye Barolar Birliği 2. Başkanı ve Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyesi Başar Yaltı (soldaki) ile daha önce Silivri Cezaevi'nde bir süre tutuklu kalan gazeteci Nedim Şener (sağda) devraldı.

        CAN DÜNDAR'DAN MEKTUP VAR

        Bu arada Türenç ve Nedim Şener, Can Dündar'ın kendilerine gönderdiği nokut paylaştı.

        Türenç, Dündar'ın, "Sevgili Başkanım, Umut nöbetindeymişsiniz. Orada olmanız, burada içimizi ısıtıyor; bize güç katıyor, yalnız olmadığımızı kanıtlıyor. Sağolun, varolun

        Sevgiyle. Can" şeklinde yazdığını belirtti.

        Nedim Şener'e Can Dündar'ın yazdığı mektup ise şöyle: "Sevgili Nedim, gelmişsin girmene izin vermemişler. Keşke dizi çekmeye gelseydin. Kolay olurdu. Varol dostum. Sevgiyle. Can Dündar"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ