Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Van'ın Erciş ilçesinde trafik kazası meydana geldi

        Van'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 4kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Erciş ilçesinden Van'a gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 65 HC 593 plakalı yolcu minibüsü, Erciş-Van karayolunda karşı yönden gelen 06 DL 2741 plakalı kamyonla çarpıştı.

        Kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi yaşamını yitirdi, 4kişi yaralandı.

        VALİ'DEN AÇIKLAMA

        Van Valisi İbrahim Taşyapan, Erciş-Van karayolundaki kazanın kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana geldiğini söyledi.

        Taşyapan, "Kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. İlk aldığımız bilgiye göre, minibüste Van'da sınava girmek için gelen öğretmen ve öğrencilerin bulunduğu yönündeydi. Ekiplerimiz kazanın yaşandığı bölgede yoğun bir çalışma yürütüyor. Yaralılar hastanelere kaldırıldı" diye konuştu.

        SINAV İÇİN VAN'A GİDİYORLARDI

        Erciş-Van karayolunda meydana gelen kazada yaralanan 4 kişinin tedavisi devam ediyor. Hayatını kaybeden 11 kişinin cenazeleri otopsi için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırıldı. Yaşamını yitirenler arasında bir bayan öğretmen ve açıköğretim sınavı için Van'a giden öğrencilerin de bulunduğu tespit edildi.

        HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ

        Öğretmen Ümit Batmaz, öğretmen Rafiye Ceylan (27), eşi astsubay Kudret Ceylan (30), Barış Turan, Turan Aladağ (28), Sait Işık (33), Murat Ateş (23), Mehmet Tokmak (17), Muhammet Yalçınkaya, İsmet Ağaç (31) ve Hamdi Tel (36) hayatını kaybetti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ