Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Tunceli'nin Aliboğazı Vadisi'nde yürütülen operasyonda 1 terörist öldürüldü.
        1

        PKK ve TİKKO'luları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin önceki gün başlattığı operasyonlar hava destekli olarak devam ediyor.

        2

        Kobra helikopterlerinin de bazı bölgeleri yoğun ateş altına alıp, bombaladığı operasyon sırasında çok sayıda barınma sığınakları ve gıda depoları ele geçirildi.

        3

        Aliboğazı Vadisi'nde kış üstlenmesine girdikleri belirlenen PKK ve TİKKO'luları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin önceki gün başlattığı operasyonlar devam ediyor. Yürütülen operasyonda 1 terörist öldürüldü.

        4

        Hava sıcaklığının gündüz eksi 10, geceleri de eksi 18 dereceye kadar düştüğü ve karla kaplı bölgedeki operasyon zorlu kış şartlarında devam ediyor.

        5

        Tunceli Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyona 2 tabur jandarma özel harekat timi katılırken, bugün bölgeye skorsky helikopterlerle yeni birlikler sevk edilerek, operasyonun alanı genişletildi.

        6

        Operasyonda Aliboğazı Vadisi'nin Bozan Mevkiinde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 1 TİKKO'lu öldürülürken, çok sayıda barınma sığınakları ile gıda depoları ele geçirildi.