Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Nagihan ALAN/GAZETE HABERTÜRK

        TİYATRO

        Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic, Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal-politik yaşamı, bir entelektüelin yaşam öyküsü içinde, kara-komedi türünde ve ironik bir üslupla anlatıyor. ‘Profesyonel’ saat 20.00’de Kozyatağı Kültür Merkezi’nde.

        Kim için yapılır evlilik? Bağlılık, gerekli ve olumlu bir etki midir? Hep hayatı ıskalamaya mahkûm muyuz? Tüm bu sorgulamaların odağında duran çarpıcı bir kara mizah örneği ‘Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş’ saat 20.00’de DT Küçük Sahne’de.

        Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Berkay Tulumbacı’nın oynadığı hem keyifli hem de canınızı yakacak türden kara komedi örneği ‘İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı’ saat 20.00’de Üsküdar Stüdyo Sahnesi’nde.

        “Öyle bir tiyatro ki buram buram biz koksun, hem de çağa uygun olsun...” sloganıyla yola çıkan ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ saat 20.00’de Cevahir Sahneleri’nde.

        Sunay Akın, “İki Kitap Bir Heves” adlı oyunu ile saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde sizlerle olacak.

        Atalay Demirci sevenleri ile arasındaki hasreti dindiriyor, yepyeni gösterisi “Ne Alaka” ile saat 20.30’da Büyükçekmece AKM sahnesinde...

        SERGİ

        Çalışmalarında farklı malzeme ve teknikleri bir arada kullanan Ersan Deveci’nin ‘Mutlu Son’ sergisi son gününde Galeri MERKUR’de sanatseverlerle buluşuyor.

        Peyami Gürel’in soyut tarzda çalıştığı yağlıboya eserlerden oluşan üçüncü solo sergisi ‘Temas’ Niş Art Gallery’de meraklılarını bekliyor.

        İbrahim Zaman’ın geride bıraktığı 55 fotoğraf yılını yansıttığı Zaman’la 55 yıl sergisi İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

        KONSER

        Türkiye’nin sayılı besteci ve şarkı sözü yazarlarından olan ve nisan ayında çıkardığı 17. albümü ‘’Şivesi Sensin Aşkın’’ ile büyük ses getiren Yıldız Tilbe, saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul’da düzenlenecek muhteşem gecede en sevilen şarkılarını sizler için seslendiriyor.

        Komedi filmlerinde ve dizilerinde kahkahalarla güldüğümüz oyuncu Ata Demirer aynı zamanda konservatuvar mezunu. Gazino kültürünü hayata geçirmek için yola çıkan “Ata Demirer Gazinosu” hafızalara kazınan şarkılarla saat 21.00’de Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

        Yeni Türkü sevilen şarkıları ve beğenilen sahne performansıyla saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde dinleyenleri ile buluşacak. Yeni Türkü

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ