Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Nagihan ALAN/GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Hayko Cepkin, şarkılarının yeni düzenlemeleriyle saat 23.00’te garajistanbul’da. n Türkiye’nin en önemli oyuncu ve şarkıcılarından Zuhal Olcay, hafızalardan silinmeyen 9 şarkıyı yeniden yorumladığı “Başucu Şarkıları 3” adlı albümünün konseri ile saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde. n 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan sonra “İnandığın Masalları” çıkaran alternatif rock gruplarından Pinhani, 22.30’da Hayal Kahvesi Beyoğlu’nda.

        Şarkılarında hüznü ve neşeyi bir arada yansıtan Model, üçüncü albümü “Levlâ’nın Hikayesi” konseriyle 22.00’de Jolly Joker sahnesinde.

        Rock müziğin sevilen isimlerinden Ogün Sanlısoy, son albümü “Sen Uyurken” ile 21.30’da Beyrut Performance sahnesinde.

        Kendine özgü sesi ve besteleri ile Türkiye’nin en sevilen genç müzisyenlerinden olan Aydilge, 22.00’de Dorock Stage’de sevenleriyle buluşacak. 3. solo albümü “Her Şeyin 1 Zamanı Var” ile dinleyiciyle buluşan Özge Fışkın, akustik performansıyla 21.00’de D22’de.

        SERGİ

        ‘FID’tıracaksınız...

        Galeri Işık, dünyaca ünlü tasarımcısından ressamına, bilim adamından yazarına birbirinden farklı isimlerin tasarladığı yaratıcı kovalarla, sıra dışı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Feyziyeliler Işıklılar Derneği’nin (FID) 2’ncisini düzenlediği “FID’tıracaksınız” sergisindeki eğlenceli tasarımlar, Anadolu’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim geliri olarak aktarılacak. ‘FID’tıracaksınız...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ