Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'li Canpolat: İstanbul’un bazı ilçelerini unuttuk

        GAZETE HABERTÜRK

        CHP İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Cemal Canpolat, göreve başladıktan sonra ilk olarak Sultanbeyli’yi ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Mahmut Tanal, Ali Şeker, Eren Erdem ve Candan Yüceer, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ile Sultanbeyli’ye giden Canpolat, Hasanpaşa ve Yavuz Selim Mahallesi’nde işyerleri ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu.

        Geçmişte Sultanbeyli’den yüzde 40-50 oranında oy aldıklarını söyleyen Canpolat, “Buraları dönem dönem unuttuk. Bu bir itiraftır. Sosyal demokratların yeri; dışlananlardır, ezilenlerdir, itilenlerdir. Renginden, dilinden dolayı ötekileştirilenlerin yanıdır.

        1989’da terk ettiğimiz dışlananların, ötekileştirilenlerin alanlarından başlayarak İstanbul yürüyüşünü buradan başlatıyoruz.

        İlk olarak CHP’yi İstanbul’da iktidar yapacağız, sonra da Genel Başkanı- mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ