Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trakya beyaza büründü

        Edirne'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti kısa sürede beyaza bürüdü. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, trafikte çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Edirne Belediyesi ekipleri yolların kapanmaması için ve araçların rahat ilerleyebilmesi için ana arterler üzerinde tuzlama çalışmalarına başladı.

        Hafta sonu olması nedeniyle Edirneliler evlerinden ayrılmazken, bazıları da karlı manzara da hatıra fotoğrafı çektirdi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece olduğu kentte kar yağışının süreceği bildirildi.

        ÇORLU'DA KAR YAĞIŞI

        Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde başlayan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sıfırın altında 5 derece olan soğuk havada başlayan kar yağışı kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. Karayolları ve belediye ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başlarken, Çorlu Havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi.

        KIRKLARELİ'NDE SABAH ERKEN BAŞLADI

        Kırklareli'ndeki kar yağışı ise sabah 05.00 sıralarında başladı. Kısa sürede çatılar ve araçların üzeri beyaza büründü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düştüğü Kırklareli'nde kar yağışının artarak devam edeceği bildirildi. Kırklareli Belediyesi de kar nedeniyle başladığı tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ