Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kar maskeli cinayet güvenlik kamerasında

        Büyükçekmece'de kaldırımda yürüyen kişinin kar maskeli kişilerin silahlı saldırısı soncu hayatını kaybetmesi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

        Büyükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, İmam Önkol adlı kişi silahlı ve kar maskeli kişiler tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturmada İmam Önkol'un akrabaları olduğu tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden M.Ö. ile M.Ö.'nün avukatlık yaptıkları, diğer şüpheli A.Ö.'nün ise psikolog olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerle birlikte olayda kullanıldığı tahmin edilen 2 tabanca ve 4 kar maskesi ele geçirildi. Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan şüphelilerin cinayetle bir ilgilerinin olmadığını söylediği belirtildi.

        GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

        Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü gözaltına sayısının artabileceğini söyledi.

        CENAZE ADLİ TIP'TAN ALINDI

        Otopsisi tamamlanan Önkol'un cenazesi ise yakınları tarafından bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Şanlıurfa'ya götürüldü.

        AMBULANS TESADÜFEN OLAY YERİNDEN GEÇİYORDU...

        Bu arada olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Önkol'un üzerine atış açılmasıyla koşmaya başladığı, kısa bir süre sonra da yere yığıldığı görülüyor. Yere yığılan Önkol, bu sırada tesadüfen sokakta ilerleyen ambulansa alınarak hastaneye kaldırılıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ