Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Gaziosmanpaşa'da yüzü maskeli kişiler bir otobüs durağına karton kutu içinde tüp fünye ile patlatıldı

        İstanbul Gaziosmanpaşa'da yüzü maskeli kişiler bir otobüs durağına karton kutu içinde tüp bırakarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri piknik tüpe fünye bağladı. Fünye ile patlatılan piknik tüp büyük bir gürültüyle havaya uçtu. Tüpün patlamasıyla alevler yükseldi, otobüs durağı paramparça oldu.

        Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi üzerindeki Spor Tesisi otobüs durağına saat 13.00 sıralarında henüz kimliği belirsiz yüzü maskeli kişiler, karton kutu bırakıp yaya olarak kaçtı.

        Çevredeki vatandaşlar kolinin içinde bomba olma ihtimali üzerine durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri önce otobüs durağı çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Cadde çift yönlü araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bu arada, durağın yanındaki yaya üstgeçidi de geçişlere kapatıldı.

        PATLATILAN KOLİNİN İÇİNDEN PİKNİK TÜPÜ ÇIKTI

        Olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Özel kıyafet giyen bomba imha ekipleri, fünye ile koliyi patlattı. Kolinin içinden piknik tüpü çıktı. Ardından bomba imha ekipleri yine aynı şekilde fünye ile piknik tüpünü patlattı.

        BÜYÜK HASAR OLUŞTU

        Piknik tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle otobüs durağında büyük hasar oluştu. Otobüs durağı çevresinde delil toplayan polis, piknik tüpünü bırakıp kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat kapanan cadde incelemenin ardından trafiğe açıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ