Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şanlıurfa'da iki aile arasında kavga çıktı

        Şanlıurfa'da, akraba aileler arasında para anlaşmazlığı yüzünden çıkan, taş, sopa ve tabancaların kullanıldığı kavgada, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

        Olay, bugün öğlen saatlerinde Kamberiye Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede oturan akraba iki aile arasında, para anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı.

        Kısa sürede, iki ailenin fertleri telefonla aradığı yakınlarının katılmasıyla birlikte tartışma taş, sopa ve tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis ve zırhlı araç sevk edildi.

        Polisin müdahalesiyle güçlükle sonlandırılan kavgada yaralanan 3'ü çocuk 9 yaralı ambulanslarla götürüldü. Acil serviste tedavileri başlanılan Enes Y., Ferah Y., Rabia Y., Kübra Y., İsmail Y. ile adları öğrenilmeyen 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Hastanede yoğun önlem alan polisin olay yerinde yaptığı incelemede ise kavgaya karıştığı saptanan 12 kişi sopa ve tabancalarla gözaltına alındı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ