Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy'de travesti cinayetinde görüntüler ortaya çıktı

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        Bakırköy'de 6 gün önce evinde kanlar içinde cesedi bulunan "Buse" takma isimli travesti Mehmet D.'nin cinayeti ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sürdürülen soruşturmada katil zanlısı Volkan A., Esenyurt'taki evinde yakalandı. Emniyette ve savcılıkta susma hakkını kullanan Volkan A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        DÜRÜM SİPARİ VERMİŞLER

        Ortaya çıkan ayrıntılara göre olay 2 Mart gecesi gerçekleşti. Elde edilen kamera görüntülerinde şüpheli Volkan A., 1 Mart akşamı bir kişiyle birlikte saat 23:54'te Mehmet D.'nin evine geliyor. 3 dakika sonra diğer kişi evden çıkıyor . İlerleyen saatlerde travesti Buse, telefonla dürümcüye 2 kişilik dürüm siparişi veriyor. 2 Mart sabaha karşı saat 05:05 sıralarında dürümcü eve geliyor. Kapı zilini çalan dürümcü 15 dakika cevap alamıyor ve ayrılıyor. Dürümcünün ayrılmasından 2 dakika sonra şüpheli Volkan A. evden çıkıyor. Olaydan bir gün sonra Mehmet D.'nin cesedi bulunuyor.

        KANLI PANTOLUN BULUNDU

        Bu arada zanlı Volkan A'nın evinde arama yapan polis ekipleri, zanlının olay günü giydiği ve kamera görüntülerinde de görülen giysileri buldu. Zanlının üzerinde kan izleri bulunan pantolonu, incelenmek üzere Kriminal Labratuvar'a gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ