Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Uzaylıların tehdit ettiğini söyleyen bekçi: Montaj değil, gerçek

        Sedef ŞENKAL DEMİR / GAZETE HABERTÜRK

        20 Şubat Cumartesi günü yağmurlu bir havada gece saat 02.00’de UFO ile karşılaştığını ve 3 uzaylı gördüğünü anlatan, İzmir Tire’de gece bekçiliği yapan 51 yaşındaki Gani Çakır, Habertürk’e konuştu. Gördüğü UFO’nun sessiz bir şekilde çalıştığını söyleyen bekçi Çakır, el fenerini onlara doğru birkaç kere yakıp söndürdüğünü belirtti. UFO’nun içinde 3 uzaylı gördükten bu yana 1.5 ay geçtiğini ifade eden Çakır, “Korkudan kendimi bekçi kulübesine kapattım. UFO, 100-150 metre uzaktaki boş mısır tarlasına doğru yöneldi. Yere 1 metre kadar alçaldı. Merdivenlerden parlak kıyafetler içinde 1.40-1.50 boylarında 3 varlık indi. UFO’nun altında dolaştılar, ıslanmadılar bile. Metaliklerdi, robot gibi yani ve parlıyorlardı. UFO’ya bindiler; havalandılar. ‘Bizimle uğraşma, seni yok ederiz’ dediler” diye konuştu.

        Hayatında ilk kez böyle bir olaya tanık olduğunu dile getiren Gani Çakır, gördüğünün hayal olmadığını ısrarla vurgalasa da “Uzaylı” dediği varlıkların yüzünü tarif edemedi. Çakır, şunları anlattı: “Psikilojim bozuldu. Rüyalarıma giriyorlar. Herkese anlattım, ‘Sen delisin, kafayı yemişsin’ diyorlardı. 1.5 ayda zor toparlandım. Ben çok uzay filmi de izlemedim. İzlediklerimde gördüğüm yaratıklarla da dalga geçerdim. “Film, montaj” derdim. Ama yaşadığım bir montaj değil. İnsanlar ‘Biz UFO gördük’ diyorlardı hiç inanmazdım ama başıma geldi.”

        TİRE'DE İKİNCİ OLAY

        Geçtiğimizgünlerde de Necdet Taşdelenoğlu (60) ve Salih Özuğurlu (45) adlı vatandaşlar, “Bize kimse inanmaz” diyerek yaklaşık 15 yıl sakladıkları UFO gözlemlerini, ilçeye araştırma için giden Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ