Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Partili Çiğdem Karaaslan Vezirköprü'de off-road aracı kullandı
        1

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü Off-Road Kulübünün yarışlarda kullandığı özel yapım cipi kullanarak gösteri yaptı.

        2

        Karaaslan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde turistlik yerlerde inceleme bulundu. Şahin Kanyonunu gezen Karaaslan, burada Vezirköprü Off-Road Kulübü üyeleriyle bir araya geldi.

        3

        Kulüp üyeleri, Karabük’te yapılan ve 2 gün süren 2016 Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. Ayak Yarışlarında kazandıkları birincilik kupasını Karaaslan'a takdim etti.

        4

        Ardından off-road yarışlarında kullanılan cipleri inceleyen Karaaslan, yarışlar için özel olarak yapılan cipin direksiyonuna geçti.

        5

        Ciple kısa bir gösteri yapan Karaaslan, ilk kez off-road yarışları için hazırlanan bir araca bindiğini belirterek şunları söyledi:

        6

        "Heyecan vericiydi. Çok güzeldi, bundan sonra sık sık gelip denemek isterim. Bu özel bir araçmış, sadece aracın kullanımını demek istedim hakikaten çok keyifliydi. İnşallah off-road yarışlarında da bulunacağım." Daha sonra Karaaslan, Şahin Kanyonunu tekne ile gezdi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ