Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Özgecan'ın katilinin cenazesi 5 gün sonra defnedildi
        1

        Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü 46 yaşındaki G.A. tarafından vurularak öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan'ın katili 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken için mezar bulundu.

        2

        Annesi Naciye Tan'a teslim edilen Tarsus'ta toprağa verilemeyince tekrar Adana Devlet Hastanesi morguna getirilen Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi yakınları tarafından saat 23.00 sıralarında alındı.

        3

        Üzeri açık bir kamyonete konulan cenaze, Mersin'e götürülmek üzere yola çıkarıldı.

        4

        Gece saatinde morgtan alınan Altındöken, Mersin sınırları içerisinde bulunan güvenlik gerekçesiyle yeri gizli tutulan mezarlığa gömüldü.

        5

        TANINMASIN DİYE KADIN EŞARBI

        Polis, ailenin avukatı İbrahim Kaplan'ın resmi evrakları imzalayarak teslim aldığı cenazenin fark edilmemesi için tabuta kadın eşarbı koydu. Morg etrafında bekleyenler ve gazetecilere cenazeyle ilgili, "Bir Suriyeli kadın cenazesi alıyoruz" açıklaması yapıldı.

        6

        NEKROFOBİ HASTASI BABA KATILMADI

        Aynı saldırıda vurulan ve Adana TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren baba Necmittin Altındöken'in de cenaze törenine Nekrofobi hastası (Ceset görüldüğünde ya da ölüm düşüncesiyle ortaya çıkan aşırı korku) nedeniyle katılmadığı bildirildi.