Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de üçük kıza cinsel istismara 5 yıl hapis

        Olay, 13 Nisan'da merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı Kurtuluş Apartmanı'nda meydana geldi.

        'Cinsel istismar' suçundan 2.5 yıl cezaevinde yatan Mustafa Ç., iş arama bahanesiyle girdiği apartmanın üçüncü katında oynayan çocuklardan A.A.'yı kucakladı ve cinsel tacizde bulundu. Çocuğun çığlığı üzerine kaçan Mustafa C., polis ekipleri tarafından girdiği başka bir binada yakalandı.

        Ailenin şikâyetçi üzerine tutuklanan Mustafa Ç., yargılandığı Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, "Olay günü ailemle tartıştım, kendi ayaklarımın üzerinde durmak için iş aramaya çıktım. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde boş bir dükkana girdim, kimse olmayınca dükkan sahibinin bitişikteki binada olacağı düşüncesi ile buraya girdim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Daha önce de 2.5 yıl suçsuz yere cezaevinde yattım" dedi.

        Sanığın cinsel istismarına maruz kalan kız öğrenci A.A. da ifadesinde, "Binamızın üçüncü katında arkadaşlarım ve ablamla oynuyorduk. Bu adamdan korkan arkadaşlarım ve ablam üst kata kaçtı. Yanıma gelerek bana sarıldı. Sonra da çamaşırım üzerinden bana dokundu" diye konuştu.

        Mahkeme, Mustafa Ç.'ye 'basit cinsel istismar' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ