Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı için hazırlıklar hız kazandı

        14 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te yapılacak nikah töreni için, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ankara'ya yolcu eden koruma ekibi, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Konvoyda yer alan motorlu eskortlar da araçların giriş çıkışlarıyla ilgili ön hazırlık yaptı.

        BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

        Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı ekipler ise merkezde boya ve temizlik çalışması yaptı. Vinçler yardımıyla gösteri merkezinin yüksek cam duvarları silindi. Bölgedeki kaldırımlar da yeniden boyandı.

        BARİYERLERLE ÖRÜLDÜ

        Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nin çevresine bariyerler yerleştirildi. 3 TIR dolusu bariyer de nikah günü kullanılmak üzere bölgeye getirildi. Hazırlıklarda çalışan görevliler için gösteri merkezinin bahçesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mobil büfe kuruldu.

        NİKAH İÇİN SADE DAVETİYE

        Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin davetiyeleri de gönderilmeye başlandı. Çiftin ortak baş harfi S'nin işlemeli olarak yer aldığı davetiyede, Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız ifadelerinin altında, Emine-Recep Tayyip Erdoğan ve Canan-Özdemir Bayraktar isimleri yer aldı.

        ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

        Davetiye ile birlikte nikaha katılacaklara bir de rica mesajı gönderildi. Mesajda, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin Mehmetçik Vakfı, Dayanışma Vakfı ve Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na bağış yapmaları istendi.

        KINA GECESİ TARABYA KÖŞKÜ'NDE YAPILDI

        Bu arada, Sümeyye Erdoğan'ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü'nde yaptığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ