Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de Büyükkılıç çiftinin nikah şahidi oldu

        11. Cumhurbaşkanı Aldullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte memleketi Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın oğlu Emre Büyükkılıç ile Esin Ataman'ın nikah şahitliğini yaptı.

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın büyük oğlu Emre Büyükkılıç hayatını Esin Ataman ile birleştirdi. Emre ve Esin Büyükkılıç çiftinin nikâh şahitliğini, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ve İsmail Tamer, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Kayserili İşadamı Süleyman Çetinsaya yaptı.

        Düğün törenine yaklaşık 700 davetli katıldı. Çiftin nikâhını ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Nikâh töreni Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan nikah töreni, çekilen anı fotoğrafları ile son buldu.

        Nikahın ardından evlilik cüzdanını Esin Büyükkılıç'a veren Abdullah Gül, "Bu güzel günde genç arkadaşlarımızla beraber olmak bizim için gerçekten mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum" dedi.

        Oğlu Emre Büyükkılıç'ın düğün töreninde duygusal anlar yaşayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, 'Öncelikle herkese teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum, şeref verdiniz. 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'e, Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş'a, Milletvekillerimize, Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, dost, akraba ve komşularımız ile İzmir'den gelen akrabalarımıza ve tüm katılımcılara bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıklarını için candan teşekkür ediyorum' diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ