Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da çatıya çıkan genç 5. kattan atladı
        1

        Ahmet ÜNSAL/MANİSA

        Manisa'da iddiaya göre kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle oturduğu apartmanın 5. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan İsmail E. annesinin getirilmesini istedi.

        2

        Oğlunu çatıda gören anne "Nedir senden çektiğim, atla da kurtulayım" deyince İsmail E. kendini boşluğa bıraktı.

        3

        İtfaiyenin açtığı hava yastığına düşen genç hastaneye kaldırıldı.

        4

        Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi 3819 Sokak'ta 24 yaşındaki madde bağımlısı İsmail E., iddiaya göre kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle oturdukları apartmanın 5. katına çıktı.

        5

        İsmail E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" dedi.

        6

        Polis, gencin isteğini üzerine bazı suçlardan dolayı denetimli serbestliği bulunan ve Manisa Adliyesi'nde çalıştıırlan anne Ayşegül E.'yi olay yerine getirdi.

        7

        Ayşegül E., oğlunu çatıda görünce "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" dedi. Bunun üzerine İsmail E. kendini boşluğa bıraktı.

        8

        Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç ölümden kurtuldu.

        9

        Olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İsmail E. Manisa Merkez Efen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.