Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da fuhuşta üniversiteli kadın tuzağı

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Cevahir D. (29) isimli bir kadının Eda Ç. (19) adlı kadına fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girip Cevahir D.'yi telefonla arayıp fuhuş yapmak istediğini söyledi.

        Cevahir D. elinde üniversite öğrencisi olduğunu söyleyerek, "Bunun parası biraz tuzlu olur ne de olsa üniversite öğrencisi" dedi. Polis teklifi kabul edip adres istedi. Verilen adrese giden polis önceden seri numarası alınmış 350 lirayı Cevahir D.'ye verdi.

        Daha sonra ise kimliğini gösterip polis olduğunu söyleyerek kadınları emniyete getirdi. Eda Ç'nin ifadesinde ortaokul mezunu olduğunu, bir kafede Cevahir D. ile tanıştığını bir süre sohbet ettikten sonra işsiz olduğunu paraya ihtiyacı olduğunu söyleyince Cevahir D.'nin kendisinin fuhuş yaptığını iyi para kazandığını belirterek, "Bana 'sende fuhuş yap, yaşın genç müşterilere senin üniversiteli olduğunu söyleriz çok para kazanırsın' dedi. Ben de bu konuşmadan sonra fuhuş yapmaya başladım" dediği öğrenildi.

        Genç kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Cevahir D. ise suçlamaları kabul etmedi. Adliyeye "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla sevk edilen zanlı adli kontrol ile serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ