Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Adıyaman'da hain saldırı: 1 asker yaralı

        Adıyaman'ın Kömür beldesi Boğazözü köyü karakola erzak götüren askeri araca, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlar ve roketle saldırı düzenlendi.

        Saldırıda askeri araç sürücüsü jandarma er yaralandı. Yaralı askerin Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

        Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Teröristlerin yakalanması için çalışma yürütülüyor.

        YARALI ASKER TEDAVİ ALTINA ALINDI

        Ağır yaralanan asker ameliyata alındı. Kan kaybı fazla olan asker için polis telsizlerinden kan anonsu yapıldı. Asker, polisin yanı sıra çok sayıda vatandaş hastaneye kan vermek için gitti.

        VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

        Adıyaman Valiliği, terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bir askerin yaralandığı saldırının ardından başlatılan operasyonun sürdüğü kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "-24.06.2016 günü saat 16.00 sularında ilimiz Kömür Beldesi Boğazözü Köyü sınırları içinde PKK bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik mensuplarımıza yönelik düzenlenen saldırıda 1 jandarma erimiz yaralanmış olup, yaralı askerimiz Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Olayın meydana geldiği andan itibaren bölgede başlatılan operasyon devam etmektedir."

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ