Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Büyükçekmece’de 3 günlük susuzluk perişan etti

        Büyükçekmece’de isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle birçok mahalle susuz kaldı. 3 gündür devam eden ve ilçenin birçok mahallesini etkileyen su kesintisi vatandaşları canından bezdirdi.

        Vatandaşlar, mutfak ve temizlik su ihtiyaçlarını mahalle aralarında gezen su tankerlerinden taşınan bidonlar ve satın alınan damacana sularla karşılamaya çalıştıysa da yeterli olmadı.

        Yaz sıcağında 3 gündür banyo dışında bayram öncesinde temizlik gibi hazırlıkları da yapamadıklarını belirten vatandaşlar durumlarından yakındı.

        ‘ZOR DURUMDAYIZ’

        Evinin bahçesinde su tankerinin yolunu gözleyen bir vatandaş, “Evvelsi gün 2 saat, dün (önceki gün) de 10 dakika kadar su verdiler. Hepimiz zor durumdayız” dedi.

        Sırtında su bidonu taşıyan başka bir mahalleli de “Bayram öncesi hazırlık yapacağız; misafirlerimiz gelecek, su yok. Üstümüz başımız kokmaya başladı” diye konuştu.

        Büyükçekmece Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, 3 gündür devam eden su kesintisinin İSKİ isale hattında meydana gelen bir arızadan kaynaklandığı belirtildi. Yetkililer, sorunun çözüldüğünü ve suyun alt mahallelerden başlayarak verilmeye başlandığını bildirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ