Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de el ilanlarıyla aranan katil 2 kişiyi daha öldürüp teslim olacakmış

        Hakan BULUT / TARSUS

        Mersin'in'in Tarsus İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 2 kardeşini öldürüp kayıplara karışan katil zanlısı Yusuf Aydın'ın ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Jandarmanın üzerinde fotoğrafı bulunan el ilanları dağıtarak aradığı zanlı ile ilgili yerel bir haber sitesine gönderilen mesajda, "Aynı aileden 2 kişiyi daha öldürüp teslim olacak" mesajı endişe yarattı.

        Jandarma ve polis Tarsus'a bağlı Taşkuyu Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı yüzünden kardeşleri İsmail (27) ve Cüneyt Aydın'ı (25) av tüfeği ile öldüren Yusuf Aydın'ın bulmak için çalışma başlatmıştı. Katil zanlısını yakalamak için "Yusuf Aydın (45 yaşlarında) cinayet zanlısı aranmaktadır. Görenlerin Jandarma 156 ve ya 0324 613 88 89 bildirmeleri rica olunur" yazılı el ilanları şehrin birçok noktasında dağıtılmıştı.

        Güvenlik güçlerinin el ilanı ile aradığı katil zanlısının yanında olduğu tahmin edilen bir kişi veya katil zanlısının kendisinin yazdığı iddia edilen bir mesaj endişe yarattı. Tarsus'ta yayın yapan yerel bir haber portalına yazılan mesajda, "Katil dışarda iki kişi daha varmış, öldürmeden teslim olmayacağım diyor" mesajı jandarmayı harekete geçirdi. Güvenlik güçleri sözkonusu iki kişinin yaşadığı köyde 24 saat güvenlik önlemi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ