Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İntihara kalkışan kadını eşi ikna etti

        Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, tartıştığı kayınvalidesine sinirlenerek, iki çocuğuyla kendisini odaya kilitleyip bıçakla intihara kalkışan 39 yaşındaki A.S, poşet içerisinde polislere attığı not kağıdıyla çağırdığı eşi 41 yaşındaki Ş.S. tarafından ikna edildi.

        Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 2 çocuk annesi A.S., birlikte yaşadığı kayınvalidesi ile tartıştıktan sonra sinir krizi geçirdi.

        KENDİSİNİ VE İKİ ÇOCUĞUNU EVE KİLİTLEDİ

        4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte kendisini bir odaya kilitleyen A.S., eline aldığı ekmek bıçağı ile cama çıkarak 'Kendimi öldüreceğim' diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, A.S.'nin atlama ihtimaline karşı binanın ön tarafına hava yatağı açtı.

        EŞİ İKNA ETTİ

        A.S., bir süre sonra eşinin eve gelmesini istediği notu poşetin içerisine koyup polis ekiplerine attı. Kent merkezinde bulunan Ş.S., polis eşliğinde eve geldi. Ancak A.S. tüm çabalara karşın kapıyı açmadı. Bunun üzerine Ş.S., itfaiye ekibi ile birlikte yangın merdiveniyle camdan içeri girdi. Ş.S'nin eşini ikna etmesinin ardından polis de eve girdi.

        Sağlık ekipleri, hastaneye gitmeyi reddeden A.S.'ye ilk müdahaleyi evde yaptı. Polis, olay hakkında tutanak tuttuktan sonra ayrıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ